Continental Cars logo

Rambler - Rambler Cross Country Pininfarina
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Rambler Cross Country Pininfarina - Unieke Originaliteit en Charme

Ontdek de unieke charme en originaliteit van deze Rambler Cross Country Pininfarina, een bijzondere auto die perfect is voor liefhebbers van klassieke en onderscheidende voertuigen. Geïmporteerd uit Californië (VS), vormt dit prachtige voertuig een opmerkelijke aanvulling op elke oldtimer verzameling.

Authenticiteit en uitzonderlijke achtergrond


Als een zeldzaam en authentiek stukje autogeschiedenis heeft deze Rambler Cross Country Pininfarina een unieke en fascinerende achtergrond. Dit voertuig is niet alleen een zeldzame verschijning op de weg, maar vertegenwoordigt ook een samenwerking tussen de Rambler-fabrikant en het Italiaanse designhuis Pininfarina. Het resultaat is een opvallend en origineel ontwerp dat zowel elegantie als stijl uitstraalt.

Originele staat en import uit Californië


In de originele staat biedt deze Rambler Cross Country Pininfarina een solide basis voor eventuele restauratiewerkzaamheden. De import uit Californië zorgt ervoor dat de auto heeft genoten van een gunstig klimaat gedurende zijn leven.

Reserveonderdelen inbegrepen


De Rambler Cross Country Pininfarina wordt geleverd met reserveonderdelen, wat een praktisch aspect biedt voor toekomstige reparaties en onderhoudsbehoeften.

Maak een statement met deze prachtige en zeldzame Rambler Cross Country Pininfarina en voeg een uniek verzamelobject toe aan uw collectie klassieke auto's. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze bijzondere auto en ervaar zelf de charme en elegantie van dit fascinerende voertuig.

€ 8950