Continental Cars logo

Rambler - Rambler Wagon 1962
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Rambler Wagon 1962 - Uitzonderlijk Bijzondere 2-deurs Wagon

Ontdek deze werkelijk zeer bijzondere Rambler 2-deurs Wagon uit 1962, de ideale basis voor een exclusieve hotrod of sleeper. Hoewel de motor vastzit, is deze auto compleet en komt met Amerikaanse papieren. Dit unieke model is een interessante aanvulling op elke verzameling klassieke auto's.

Uitzonderlijk en zeldzaam model


Deze Rambler 2-deurs Wagon uit 1962 is een zeldzaam en uniek model dat de aandacht van liefhebbers van klassieke en bijzondere auto's zal trekken. Met zijn opvallende ontwerp en zeldzaamheid is dit voertuig een mooie aanwinst voor degenen die graag een exclusieve auto bezitten.

Perfecte basis voor een hotrod of sleeper


Dankzij de compleetheid van de auto is deze Rambler Wagon uit 1962 de perfecte basis voor een exclusieve hotrod of sleeper project. Laat uw creativiteit de vrije loop en transformeer deze bijzondere auto tot een uniek en opvallend voertuig.

Motor vast, maar compleet voertuig


Hoewel de motor vastzit, is de auto verder compleet. Dit biedt een uitstekend startpunt voor restauratie- of modificatiewerkzaamheden, zodat u deze bijzondere Rambler Wagon volledig naar uw wensen kunt aanpassen.

USA papieren inbegrepen


De Rambler Wagon 1962 wordt geleverd met Amerikaanse papieren, wat het importproces en de registratie in uw land vergemakkelijkt.

Voeg deze uitzonderlijke Rambler 2-deurs Wagon uit 1962 toe aan uw collectie klassieke auto's en maak een statement met dit unieke en zeldzame model. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze bijzondere auto en laat u inspireren door zijn potentieel en mogelijkheden.

€ Op aanvraag