Continental Cars logo

Desoto - Desoto Airflow 1936
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
DeSoto Airflow 1936 - Prachtige Klassieker met Art Deco Invloeden

Ontdek de elegantie en stijl van deze prachtige DeSoto Airflow uit 1936, een zeer gewilde auto voor liefhebbers van klassieke wagens met Art Deco-invloeden. Deze uitzonderlijk goed bewaarde DeSoto Airflow is bijna compleet, met uitzondering van de grille en enkele technische onderdelen. Als Chryslers antwoord op de gestroomlijnde auto's van de jaren 1930 is dit model, geproduceerd in beperkte oplage, een echt verzamelobject.

Uitzonderlijke staat en uniek ontwerp


Deze DeSoto Airflow bevindt zich in opmerkelijke staat, met een keiharde carrosserie die getuigt van de uitstekende conservering. Als Chryslers antwoord op de aerodynamische auto's van de jaren 1930 is de DeSoto Airflow ontworpen met prachtige Art Deco-invloeden en onderscheidt het zich als een unieke auto.

Beperkte productie en zeldzaamheid


Geproduceerd in beperkte aantallen is de DeSoto Airflow een uitzonderlijk zeldzame en kenmerkende auto. Het bezit van deze DeSoto Airflow uit 1936 voegt prestige toe aan elke hoogwaardige klassieke autoverzameling en de waarde ervan zal waarschijnlijk in de loop van de tijd blijven stijgen.

Bijna compleet, met enkele ontbrekende onderdelen


Hoewel deze DeSoto Airflow vrijwel compleet is, ontbreken de grille en enkele technische onderdelen. Dit biedt de nieuwe eigenaar de kans om deze onderdelen naar eigen voorkeur te vinden en te installeren, en uiteindelijk deze prachtige klassieke auto te voltooien.

Ervaar de charme en elegantie van deze DeSoto Airflow uit 1936 en voeg een echt uniek en stijlvol voertuig toe aan uw klassieke autoverzameling. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze uitzonderlijke auto en ontdek zelf de tijdloze schoonheid en aantrekkingskracht van de DeSoto Airflow.

€ 6750