Continental Cars logo

Seagull - '53 Seagull buitenboord motor
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Seagull Buitenboordmotor 1953!

De basis van de buitenboordmotor met naar schatting minstens 2,5 pk? Volledig origineel en in zeer goede staat. Prachtig voor op een oldtimerboot en ook nog functioneel. Tweebladsschroef met vrijloopstand, ook leuk als decoratie in een bootwinkel of kantine.

Deze Seagull buitenboordmotor uit 1953 is een geweldige toevoeging aan elke klassieke boot of als decoratiestuk in een maritieme omgeving. Met een geschat vermogen van minimaal 2,5 pk biedt deze buitenboordmotor voldoende kracht om uw oldtimerboot voort te stuwen.

De buitenboordmotor is volledig origineel en verkeert in zeer goede staat, wat betekent dat hij niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook nog steeds functioneel. De tweebladsschroef is voorzien van een vrijloopstand, wat handig is bij het manoeuvreren in de haven.

Naast het gebruik op een klassieke boot, is deze Seagull buitenboordmotor ook een leuke decoratie voor een bootwinkel of kantine, waar het een nostalgisch element toevoegt aan de ruimte.

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige Seagull buitenboordmotor uit 1953? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en foto's. Bel ons op +31 6 54332525 of stuur een e-mail naar info@continentalcars.nl

€ 650