Continental Cars logo

Cadillac - Cadillac Ambu S&S
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Hearse / Ambulance: Geweldige carrosserie - Compleet met uitzondering van motor; restauratie vereist. Grote en zeer indrukwekkende auto voor de kenner.

Deze unieke hearse / ambulance is een opvallend voertuig dat zeker de aandacht zal trekken van liefhebbers van klassieke auto's en degenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van rouw- en ziekenvervoer. Hoewel de motor ontbreekt, is deze auto verder compleet en klaar voor restauratie.

Hearses en ambulances uit het verleden waren vaak gebaseerd op grote, luxe auto's en uitgerust met speciale carrosserieën om aan hun specifieke behoeften te voldoen. De combinatie van een hearse en ambulance in één voertuig was in die tijd niet ongebruikelijk, aangezien de auto's vaak werden gedeeld door lokale begrafenisondernemers en ziekenhuizen.

Deze bijzondere hearse / ambulance heeft een imposante uitstraling en is een prachtig voorbeeld van de vakmanschap en aandacht voor detail die kenmerkend waren voor dergelijke voertuigen. Met de juiste restauratie en aandacht kan deze auto een waardevolle aanvulling zijn op een verzameling of tentoonstelling over de geschiedenis van rouw- en ziekenvervoer.

Mocht u interesse hebben in dit unieke project, neem dan contact met ons op voor meer informatie en foto's. Bel ons op +31 6 54332525 of stuur een e-mail naar info@continentalcars.nl

€ 10500