Continental Cars logo

Kaiser - Kaiser Manhattan 1953
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Barn Find: Uiterst Originele Kaiser Manhattan 4-Deurs uit 1953 met Supersonic Motor

Ontdek deze uiterst originele en zeldzame Kaiser Manhattan 4-deurs barn find uit 1953, uitgerust met een Supersonic motor, 3-versnellingsbak met overdrive en compleet met Amerikaanse titel importpapieren. De auto start, rijdt en remt goed, en doet alles wat het moet doen. Een unieke kans voor liefhebbers van klassieke auto's.

Enkele opvallende kenmerken van deze zeldzame Kaiser Manhattan uit 1953 zijn:


- Supersonic motor: Deze krachtige motor biedt uitstekende prestaties en is een prachtig voorbeeld van Amerikaans vakmanschap uit de jaren '50.
- 3-versnellingsbak met overdrive: Ervaar soepel schakelen en comfortabel rijden dankzij de overdrive-functie.
- Originele staat: Als barn find is deze auto een zeldzaam en authentiek stukje autogeschiedenis dat nog niet is aangetast door moderne restauraties.

Achtergrondinformatie:


De Kaiser Manhattan werd geproduceerd door Kaiser Motors Corporation, een Amerikaans bedrijf dat in 1953 voortkwam uit de Kaiser-Frazer Corporation. Deze auto's stonden bekend om hun opvallende ontwerpen, waaronder de iconische "Darrin" modellen, ontworpen door de beroemde auto-ontwerper Howard "Dutch" Darrin.

De Manhattan was het topmodel van Kaiser en bood tal van luxe functies voor zijn tijd, zoals een stijlvol interieur, een ruime cabine en een opvallend exterieurdesign. Deze auto's waren exclusief en duur, waardoor ze tegenwoordig zeer gewild zijn bij verzamelaars.

De Supersonic motor in deze Manhattan was een geavanceerde zescilinder lijnmotor, ontwikkeld door Kaiser in samenwerking met Continental Motors. Deze motor stond bekend om zijn vermogen en betrouwbaarheid en maakte van de Manhattan een indrukwekkende en begeerlijke auto in die tijd.

Deze Kaiser Manhattan is een zeldzaam juweeltje, perfect voor autoliefhebbers en verzamelaars die op zoek zijn naar een uniek stuk Amerikaanse autogeschiedenis. Grijp deze kans om eigenaar te worden van een bijzondere klassieker.

Bent u geïnteresseerd in deze unieke Kaiser Manhattan uit 1953? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en foto's. Bel ons op +31 6 54332525 of stuur een e-mail naar info@continentalcars.nl

€ 8750