Continental Cars logo

Edsel - Edsel Collectie
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Edsel-collectie - Citation Cabriolet 1958, Ranger Cabriolet 1960, Hardtop Coupé 1960, Villager 6-zitter 1960 en 1960 4-deurs Onderdelenvoertuig

Bij Continental Cars zijn we trots om een uitzonderlijke collectie Edsel-voertuigen te presenteren, met een verscheidenheid aan modellen van de iconische Amerikaanse autofabrikant. Deze collectie omvat een Citation Cabriolet uit 1958, een Ranger Cabriolet uit 1960, een Hardtop Coupé uit 1960, een Villager 6-zitter uit 1960 en een 4-deurs Onderdelenvoertuig uit 1960. Het is een zeldzame kans voor liefhebbers om meerdere klassieke Edsels te verwerven, elk met een uniek karakter en geschiedenis.

De Edsel-collectie bevat:


- Edsel Citation Cabriolet 1958: Een prachtig cabrioletmodel dat de klassieke Edsel-ontwerpelementen uit de late jaren '50 toont. Uitgerust met de krachtige 410 ci V8-motor en de exclusieve Teletouch automatische transmissie, biedt dit voertuig een ongeëvenaarde rijervaring.

- Edsel Ranger Cabriolet 1960: Een zeer gewild model uit het laatste productiejaar van Edsel, met een aantrekkelijke open-top rijervaring. Deze Ranger Cabriolet beschikt over een 292 ci V8-motor en een soepele automatische transmissie.

- Edsel Hardtop Coupé 1960: Een stijlvolle coupé met een strakke, hardtop daklijn die de algehele aantrekkingskracht en het karakter versterkt. Aangedreven door een 292 ci V8-motor en gekoppeld aan een automatische transmissie, biedt dit model een klassieke rijervaring met een sportieve uitstraling.

- Edsel Villager 6-zitter 1960: Een ruim en functioneel voertuig voor 6 passagiers, ideaal voor gezinsuitjes of roadtrips. Aangedreven door een 292 ci V8-motor en uitgerust met een automatische transmissie, levert de Villager een comfortabele en betrouwbare rijervaring voor het hele gezin.

- Edsel 4-deurs 1960 Onderdelenvoertuig: Een waardevolle bron voor reserveonderdelen en componenten om te helpen bij de restauratie van de andere Edsel-voertuigen in de collectie.

Elk van deze klassieke Edsels biedt een unieke en spannende kans voor restauratie of conservering. Haal een stukje Amerikaanse autogeschiedenis in huis met deze indrukwekkende collectie.

Als u geïnteresseerd bent in deze opmerkelijke Edsel-collectie, neem dan contact met ons op voor meer informatie en foto's. Bel ons op +31 6 54332525 of stuur een e-mail naar info@continentalcars.nl. Wij helpen u graag bij het verkennen van deze fascinerende klassieke voertuigen en hun potentieel.

€ Op aanvraag