Continental Cars logo

Nash Rambler - Nash Convertible 1950
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Nash Rambler 1950 Barn Find

Bij Continental Cars introduceren we een zeldzame vondst: een Nash Rambler uit 1950, een ware "barn find" die sinds 1984 stilstaat. Deze unieke klassieker biedt een bijzondere kans voor liefhebbers om een stukje Amerikaanse autogeschiedenis nieuw leven in te blazen.

Wat maakt deze Nash Rambler uit 1950 interessant en uniek:


- Echte barn find: Deze auto is een authentieke vondst, onaangeroerd en stilstaand sinds 1984, wat het een ideaal startpunt maakt voor een restauratieproject.

- Nash Rambler erfgoed: Nash is een iconisch Amerikaans automerk dat later samenging met het bekende merk AMC. Deze Rambler vertegenwoordigt de vroege jaren van dit legendarische merk en de rijke geschiedenis van de Amerikaanse auto-industrie.

- Restauratiekansen: Met zijn solide basis en originele onderdelen biedt deze Nash Rambler een uitstekende gelegenheid om een klassieker te herstellen en uw eigen stijl en passie in het project te verwerken.

- Unieke geschiedenis: Het feit dat deze auto sinds 1984 onaangeroerd is gebleven, maakt het een fascinerend stukje geschiedenis dat wacht om ontdekt te worden door de juiste liefhebber.

Grijp deze kans om een echt stukje Amerikaanse autogeschiedenis te restaureren en tot leven te brengen met deze unieke Nash Rambler uit 1950.

Heeft u interesse in deze bijzondere Nash Rambler uit 1950? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en foto's. Bel ons op +31 6 54332525 of stuur een e-mail naar info@continentalcars.nl. We helpen u graag om deze fascinerende klassieker en zijn verhaal te ontdekken.

€ 12500