Continental Cars logo

Nash Rambler - '53 Nash Rambler Convertible
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Nash Rambler Convertible 1953 - Cabriolet Restauratieproject

Continental Cars biedt een bijzonder restauratieproject aan: een Nash Rambler Convertible uit 1953. Deze klassieke Amerikaanse auto combineert stijlvol design met nostalgie en biedt een unieke kans voor liefhebbers die hun eigen draai willen geven aan een klassieke cabriolet.

Enkele interessante feiten en technische informatie over de Nash Rambler Convertible 1953:


- Historische waarde: Nash was een vooraanstaand Amerikaans automerk dat later opging in het bekende merk AMC. Het merk Nash heeft een belangrijke plaats in de Amerikaanse auto-industrie en is geliefd bij verzamelaars van klassieke auto's.

- Convertible model: De Nash Rambler Convertible heeft een open dak, waardoor u optimaal kunt genieten van zonnige dagen en het ultieme gevoel van vrijheid ervaart tijdens het rijden.

- Restauratieproject: Dit voertuig biedt een solide basis voor enthousiastelingen die graag een klassieke Amerikaanse cabriolet willen restaureren en personaliseren.

- Stijlvol design: Met zijn kenmerkende carrosserievorm en uitgesproken stijlelementen is de Nash Rambler Convertible een opvallende verschijning op de weg.

Dit Nash Rambler Convertible 1953 restauratieproject biedt een unieke kans om een prachtige klassieke Amerikaanse cabriolet in ere te herstellen en er uw eigen stijl aan te geven.

Bent u geïnteresseerd in dit Nash Rambler Convertible 1953 restauratieproject? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en foto's. Bel ons op +31 6 54332525 of stuur een e-mail naar info@continentalcars.nl. We staan u graag te woord en helpen u verder met het ontdekken van deze bijzondere klassieker en zijn boeiende verhaal.

€ Op aanvraag