Continental Cars logo

Edsel ford - Edsel ford cabriolet 1960
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Edsel Ford Cabriolet 1960 - Uniek Restauratieproject in Rood met Nieuwe Onderdelen en Historische Waarde

Voor liefhebbers van Amerikaanse klassieke auto's presenteert Continental Cars een zeldzame kans: een rode Edsel Ford Cabriolet uit 1960, klaar om te worden gerestaureerd. Dit bijzondere voertuig biedt een solide basis voor een uitdagend en uniek restauratieproject en is een opmerkelijk stukje Amerikaanse autogeschiedenis.

Deze rode Edsel Ford Cabriolet uit 1960 wordt geleverd met diverse nieuwe onderdelen, zoals:

- Nieuwe cabrioletkap
- Nieuw tapijt
- Nieuwe voorruitrubber

De Edsel, vernoemd naar Henry Ford's zoon Edsel, werd geproduceerd door de Ford Motor Company tussen 1958 en 1960. Hoewel het merk slechts kortstondig bestond, heeft het een blijvende indruk achtergelaten op de autogeschiedenis. De Edsel-modellen zijn bekend om hun unieke ontwerp, zoals de opvallende grille en bijzondere carrosserievormen.

Hoewel deze Edsel Ford Cabriolet een restauratie vereist, is het een bijzonder project met historische waarde. Als één van de weinige overgebleven Edsel-modellen is dit een zeldzaam en gewild verzamelobject voor klassieke auto-enthousiastelingen.

Bent u geïnteresseerd in dit unieke Edsel Ford Cabriolet restauratieproject uit 1960? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en foto's. Bel ons op +31 6 54332525 of stuur een e-mail naar info@continentalcars.nl

€ op aanvraag