Continental Cars logo

Ford - '49 Ford F4 - Schotel & Trekhaak
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Ford F4 1949 met Schotel en Trekhaak - Klassieke Trekker voor Klein Rijbewijs, Dubbele Montering en Luchtvering

Continental Cars presenteert deze bijzondere Ford F4 uit 1949, een klassieke trekker geschikt voor een klein rijbewijs. Deze functionele en unieke vrachtwagen is voorzien van dubbele montering, luchtvering achter en een krachtige 6-cilindermotor. Met een Nederlands kenteken en een schotel die tot 4500 kg autonoom en 3500 kg getrokken gewicht kan dragen, biedt deze Ford F4 uitstekende prestaties en veelzijdigheid.

De Ford F4 maakt deel uit van de Ford F-Series, een reeks lichte tot zware vrachtwagens die sinds 1948 op de markt zijn. De F-Series is een van de meest succesvolle productlijnen van Ford en staat bekend om zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en krachtige prestaties. Met zijn robuuste bouw en indrukwekkend trekvermogen is deze Ford F4 uit 1949 een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een functionele en unieke klassieke vrachtwagen.

Enkele specificaties van deze Ford F4 zijn:


- Geschikt voor klein rijbewijs
- Dubbele montering met luchtvering achter
- 6-cilindermotor
- Nederlands kenteken
- Schotel tot 4500 kg autonoom en 3500 kg getrokken gewicht

Dit project is 99% voltooid en vereist slechts enkele afwerkingen om helemaal klaar te zijn. De vrachtwagen staat als trekker op het kenteken, loopt, rijdt, stuurt en remt goed.

Voor meer informatie en foto's van deze Ford F4 uit 1949 kunt u contact opnemen met Continental Cars. Bel ons op +31 6 54332525 of stuur een e-mail naar info@continentalcars.nl. De Ford F4 biedt een geweldige kans om een stukje Amerikaanse autogeschiedenis in handen te krijgen en tegelijkertijd te genieten van een functionele klassieke vrachtwagen.

€ Op aanvraag