Continental Cars logo

Studebaker - Studebaker Lark 2-Door Wagon
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Bijzondere 2-Deurs Stationcar - Zeldzame Klassieker met 6-Cilinder Zijklep Motor

Continental Cars presenteert deze opvallende 2-deurs stationcar, voorzien van een 6-cilinder zijklep motor en een handgeschakelde 3-versnellingsbak. Door de lage productieaantallen is dit type auto een zeldzaam en gewaardeerd verzamelobject. De klassieker is geïmporteerd uit de Verenigde Staten en vormt een uitstekend project voor liefhebbers van sleepers of hotrods.

Deze unieke 2-deurs stationcar heeft onder andere de volgende kenmerken:


- 6-cilinder zijklep motor
- Handgeschakelde 3-versnellingsbak
- Lichtmetalen velgen
- Beperkte productie van dit model

Deze 2-deurs stationcar valt op door zijn combinatie van een compacte carrosserie en de functionaliteit van een stationwagen. Dit resulteert in een stijlvol voertuig dat zowel op de weg als bij evenementen de aandacht trekt. Met zijn krachtige 6-cilinder motor en handmatige versnellingsbak biedt deze auto een authentieke rijervaring, die klassieker-liefhebbers zeker zullen waarderen.

Voor meer informatie en foto's van deze bijzondere 2-deurs stationcar kunt u contact opnemen met Continental Cars. Bel ons op +31 6 54332525 of stuur een e-mail naar info@continentalcars.nl. Overweeg deze zeldzame klassieker als een toevoeging aan uw verzameling of als basis voor uw toekomstige sleeper- of hotrod-project.

€ 3995