Continental Cars logo

Benzinepomp 6 volt - elec. benzine pomp 6v
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Elektrische Benzinepomp 6 Volt - De Perfecte Oplossing voor Koude Starts

Maak kennis met de 6-volt elektrische benzinepomp, de ultieme oplossing voor koude starts in uw klassieke 6-volt voertuig. Eenvoudig te installeren en ontworpen voor uw gemak, deze benzinepomp is een must-have voor wie efficiƫntie en betrouwbaarheid waardeert.

Moeiteloze Installatie
Deze 6-volt elektrische benzinepomp is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met bevestigingsmateriaal, zodat u deze in een mum van tijd kunt monteren en in gebruik kunt nemen.

Uitgebreide Installatiehandleiding
Een gedetailleerde installatiehandleiding wordt meegeleverd met de elektrische benzinepomp, zodat u vol vertrouwen de installatie zelf kunt uitvoeren en uw voertuig klaar kunt maken voor de weg.

Veiligheid en Gemak
De benzinepomp kan worden geschakeld via het contact voor extra veiligheid, zodat u met een gerust hart gebruik kunt maken van uw klassieke auto.

Upgrade uw klassieke voertuig met deze 6-volt elektrische benzinepomp en ervaar verbeterde koude starts en algehele prestaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze essentiƫle toevoeging aan uw 6-volt auto.

€ 125 incl