Continental Cars logo

Nash - Nash Ambassador v8 1956
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Super Originele 1956 Nash Ambassador V8: Een Unieke Tri-Color Klassieker

Ontdek een unieke en zeer originele klassieker bij Continental Cars: een 1956 Nash Ambassador V8 in een uitzonderlijke tri-color uitvoering, met Ballerina Rood, Industrial Grey en een Frost White dak. Dit prachtige voertuig is perfect voor liefhebbers van klassieke auto's die op zoek zijn naar een opvallend en authentiek stukje autogeschiedenis.

De 1956 Nash Ambassador V8 beschikt over de volgende kenmerken:


- Bouwjaar: 1956
- Tri-color ontwerp: Ballerina Rood, Industrial Grey en Frost White dak
- V8 327 motor
- Start, rijdt en remt soepel
- Compleet interieur: zijkant en basis zijn prima, maar de stoffering moet vervangen worden

Deze uitzonderlijke auto valt op door zijn unieke originele staat en is daardoor zeer gewild onder liefhebbers van klassieke auto's. De krachtige V8 327 motor zorgt voor een opwindende rijervaring, terwijl het opvallende tri-color ontwerp bijdraagt aan de aantrekkingskracht en charme van de auto.

Mis deze zeldzame kans niet om een zeer originele 1956 Nash Ambassador V8 in een prachtige tri-color uitvoering te bezitten. Bij Continental Cars nodigen we u uit om deze buitengewone klassieke auto aan uw collectie toe te voegen.

Neem voor meer informatie en prachtige foto's van deze ongelooflijke klassieke auto contact met ons op. Wilt u graag persoonlijk geholpen worden? Bel ons dan rechtstreeks op 06 54332525 of stuur een e-mail naar info@continentalcars.nl.

Voeg vandaag nog deze uniek originele 1956 Nash Ambassador V8 toe aan uw klassieke autoverzameling!


€ 12500