Continental Cars logo

Studebaker - Studebaker Conestoga 1954
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Studebaker Conestoga 1954 Projectauto - Laat uw creativiteit de vrije loop op deze klassieke Amerikaanse stationwagon

Ontdek een unieke kans bij Continental Cars: een Studebaker Conestoga 1954 projectauto, klaar om uw stempel te drukken op deze klassieke Amerikaanse stationwagon. Dit veelzijdige en stijlvolle voertuig is perfect voor liefhebbers die gepassioneerd zijn over het transformeren van vintage auto's in unieke meesterwerken.

De Studebaker Conestoga 1954 projectauto biedt de volgende kenmerken:


- Chopped
- Suicide doors
- Luchtvering
- Mustang II onafhankelijke voorwielophanging (IFS)
- Roller
- USA title

Hoewel de auto nog verder werk en investeringen vereist om zijn volledige potentieel te bereiken, is het plaatwerk in goede staat. De iconische Studebaker Conestoga is een perfect canvas voor iedereen die zijn creativiteit en vakmanschap wil toepassen op een klassieke Amerikaanse stationwagon.

De Studebaker Conestoga, geproduceerd in het midden van de jaren '50, is een eerbetoon aan de innovatieve geest van het Studebaker-merk. De combinatie van stijl, functionaliteit en prestaties maakte het een favoriet onder autoliefhebbers van die tijd.

Mis deze zeldzame kans niet om de Studebaker Conestoga 1954 projectauto te transformeren tot een uniek en gepersonaliseerd stuk autogeschiedenis. Bij Continental Cars nodigen we u uit om uw droomproject werkelijkheid te laten worden.

Neem voor meer informatie en prachtige foto's van dit bijzondere project contact met ons op. Wilt u persoonlijk geholpen worden? Bel ons dan direct op 06 54332525 of stuur een e-mail naar info@continentalcars.nl.

Begin vandaag nog aan uw Studebaker Conestoga 1954 restauratiereis en creƫer een unieke klassieke Amerikaanse stationwagon!

€ Op aanvraag