Continental Cars logo

Ford - Ford Sedan Delivery 1952
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Exclusief bij Continental Cars. Een zeldzame Ford Sedan Delivery uit 1952 met V8 kopklepmotor!

Bent u op zoek naar een uniek en uitdagend project voor een bijzondere auto? Dan is deze Ford Sedan Delivery 1952 precies wat u zoekt. Deze bijzondere wagen is een uitstekende basis voor het realiseren van een prachtige shop-truck.

De auto is redelijk compleet, maar om er een echt pareltje van te maken is er nog wel wat werk te verrichten. Zo is de V8 kopklepmotor niet compleet. Dit project is ideaal voor de echte liefhebber die graag zijn passie en vakmanschap in de auto wil steken.

Dit project wordt geleverd met een USA title, zodat u zonder problemen aan de slag kunt gaan met het restaureren en personaliseren van deze klassieker.

Bij Continental Cars bieden we u deze unieke kans om uw droom-shop-truck te realiseren. Wees er snel bij, want voor deze Ford Sedan Delivery 1952 geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Voor meer informatie en prachtige foto's van dit unieke project, kunt u contact met ons opnemen. Wilt u persoonlijk verder geholpen worden? Neem direct contact met ons op via telefoon 06 54332525 of e-mail info@continentalcars.nl

€ Op aanvraag