Continental Cars logo

Cadillac - Classic 1941 Cadillac SNS hearse/ambulance
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Liefhebbers van vintage auto's en verzamelaars zullen deze klassieke 1941 Cadillac SNS hearse/ambulance bijzonder waarderen.

Geïmporteerd uit Californië, heeft deze prachtige auto een solide carrosserie met complete trim. Hoewel de motor ontbreekt, is de automatische transmissie intact, waardoor dit voertuig een perfect restauratieproject biedt. Voor €10.000 is het een uitstekende investering.

Geschiedenis en Kenmerken


De 1941 Cadillac SNS hearse/ambulance is een unieke en zeldzame verschijning. Cadillac, bekend om zijn luxe en kwaliteit, produceerde deze modellen voor gebruik als zowel rouwauto's als ambulances, wat hun veelzijdigheid en betrouwbaarheid benadrukt. Dit specifieke exemplaar, met zijn indrukwekkende en statige uiterlijk, vertegenwoordigt een belangrijk stuk geschiedenis in de wereld van gespecialiseerde voertuigen.

Restauratiepotentieel


Dit voertuig biedt een uitstekende basis voor een restauratieproject. De solide carrosserie en complete trim maken het een waardevol project voor elke liefhebber van klassieke auto's. Hoewel de motor ontbreekt, biedt de intacte automatische transmissie een goede start voor de technische kant van de restauratie. Dit project geeft restaurateurs de kans om een zeldzaam en indrukwekkend voertuig terug te brengen naar zijn voormalige glorie en biedt tegelijkertijd een unieke uitdaging en voldoening.

Contact - Email: info@continentalcars.nl - Phone/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

€ 10 000