Continental Cars logo

Chevrolet - Chevrolet Caprice 1991 5.0 automaat
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Voor liefhebbers van betrouwbare klassiekers biedt deze 1991 Chevrolet Caprice een uitstekende kans.

Uitgerust met een betrouwbare 5.0L motor en automatische transmissie, komt deze auto met Duitse papieren en heeft slechts één eigenaar gehad. Met slechts 123.000 kilometer op de teller, heeft hij wel lang stilgestaan. Ondanks de versleten lak, is de carrosserie in goede staat, wat het een solide keuze maakt voor restauratie- of aanpassingsprojecten. Prijs: €3.500.

Geschiedenis en Kenmerken


De Chevrolet Caprice uit 1991 staat bekend om zijn betrouwbaarheid en klassieke uitstraling. Dit model, populair in de jaren '90, biedt zowel comfort als prestaties dankzij zijn krachtige 5.0L motor. Met slechts één eigenaar en Duitse papieren, heeft deze auto een goed gedocumenteerde geschiedenis, wat bijdraagt aan zijn waarde en aantrekkelijkheid voor verzamelaars.

Restauratiepotentieel


Met een solide carrosserie is deze Chevrolet Caprice een ideaal project voor restauratie of aanpassing. De auto heeft lang stilgestaan, waardoor enige mechanische aandacht nodig kan zijn, maar de basis is sterk. De versleten lak biedt de mogelijkheid om de auto een geheel nieuwe uitstraling te geven, passend bij persoonlijke voorkeuren. Dit project biedt niet alleen de kans om een klassieke auto nieuw leven in te blazen, maar ook om een stukje autogeschiedenis te behouden.

Contact us - Email: info@continentalcars.nl - Phone/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

Grijp deze kans om een klassieke 1991 Chevrolet Caprice te bezitten en maak er een prachtig restauratieproject van.

€ 3 500