Continental Cars logo

Chevrolet Blazer - Chevrolet Blazer 1985 v8 5.7
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Liefhebbers van projectauto's zullen deze 1985 Chevrolet Blazer met een krachtige V8 5.7 motor interessant vinden.

Dit voertuig, dat wordt geleverd met Amerikaanse/import papieren, is klaar voor restauratie of aanpassing. Voor €3.750 biedt deze Blazer uitstekende potentie om omgevormd te worden tot een schitterende klassieker.

Geschiedenis en Kenmerken


De Chevrolet Blazer uit 1985 staat bekend om zijn robuuste bouw en krachtige prestaties. Uitgerust met een V8 5.7 motor, biedt dit model zowel kracht als veelzijdigheid, ideaal voor avontuurlijke ritten en off-road ervaringen. De Blazer is een icoon onder de SUV’s, geliefd vanwege zijn duurzaamheid en aanpassingsmogelijkheden.

Restauratiepotentieel


Deze Blazer is een ideaal project voor liefhebbers die een klassieke SUV willen restaureren of aanpassen. De basis is sterk, en met de juiste aandacht en zorg kan deze auto weer in topconditie worden gebracht. De meegeleverde Amerikaanse/import papieren maken het proces van registratie en restauratie eenvoudiger. Dit project biedt de kans om een unieke en persoonlijke touch aan een klassieke Blazer toe te voegen, wat zowel een uitdaging als een bevredigende ervaring zal zijn.

Contact us - Email: info@continentalcars.nl - Phone/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

Grijp deze kans om een klassieke 1985 Chevrolet Blazer te bezitten en om te toveren tot een prachtige restauratieproject.

€ 3750