Continental Cars logo

Desoto Airflow - Desoto Airflow 1936
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Voor liefhebbers van vintage auto's is deze 1936 DeSoto Airflow een zeldzame vondst.

Deze klassieke schoonheid wordt geleverd met een flathead motor, maar mist een grille en cilinderkop. Ondanks deze ontbrekende onderdelen heeft de auto een solide carrosserie met alle benodigde lijsten, wat het tot een veelbelovend restauratieproject maakt. Het glas moet vervangen worden, maar de lijsten zijn intact. Voor €5.500 biedt deze auto een unieke kans om een stukje autogeschiedenis te bezitten.

Geschiedenis en Kenmerken


De 1936 DeSoto Airflow is een iconisch model dat bekend staat om zijn vooruitstrevende ontwerp en innovatieve technologieën. De Airflow was een van de eerste auto's die werd ontworpen met aerodynamica in gedachten, wat resulteerde in een gestroomlijnd uiterlijk dat zijn tijd ver vooruit was. Deze specifieke auto, hoewel in restauratiebehoefte, behoudt nog steeds zijn klassieke charme en unieke stijlkenmerken die de DeSoto Airflow beroemd maakten.

Restauratiepotentieel


Met een stevige basis biedt deze DeSoto Airflow een uitstekende kans voor een volledige restauratie. De solide carrosserie en de aanwezige flathead motor vormen een goed uitgangspunt voor diegenen die deze klassieker weer tot leven willen brengen. Het vervangen van de ontbrekende grille en cilinderkop, evenals het glas, zal nodig zijn, maar de intacte lijsten maken het gemakkelijker om de auto in zijn oorspronkelijke staat te herstellen. Dit project biedt niet alleen de voldoening van het restaureren van een zeldzaam voertuig, maar ook de mogelijkheid om een echt uniek stuk autogeschiedenis te bezitten.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Phone/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om een zeldzame 1936 DeSoto Airflow te bezitten en deze bijzondere klassieker weer tot leven te brengen.

€ 5500