Continental Cars logo

Dodge - D24 1947
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Hier is een zeldzame kans om een originele en complete 1947 Dodge D24 te bezitten, een prachtige klassieker met een 6-cilinder flathead motor.

De motor zit momenteel vast op de inlaatklep en heeft aandacht nodig. Houd er rekening mee dat deze auto wordt geleverd zonder papieren of sleutels. Ondanks deze overwegingen is het een uitstekende mogelijkheid voor restauratieliefhebbers vanwege zijn authenticiteit. Voor €6.000 krijg je een authentiek stukje autogeschiedenis dat wacht om in zijn oude glorie hersteld te worden.

Geschiedenis en Kenmerken


De Dodge D24 uit 1947 is een iconisch model dat de elegante en robuuste stijl van het naoorlogse Amerika weerspiegelt. Met zijn opvallende voorgrille en klassieke lijnen is deze auto een tijdloze vertegenwoordiger van de jaren '40 design. De 6-cilinder flathead motor, hoewel momenteel vast, is een betrouwbare krachtbron die bekend staat om zijn duurzaamheid en eenvoudige onderhoud.

Restauratiepotentieel


Deze Dodge D24 biedt een uitstekende basis voor een restauratieproject. De auto is volledig en origineel, wat betekent dat alle essentiële onderdelen aanwezig zijn voor een authentieke wederopbouw. Hoewel de motor vast zit en er geen papieren of sleutels bijgeleverd worden, biedt dit project de kans om een unieke klassieker te herstellen en aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. De combinatie van historische waarde en restauratiepotentieel maakt dit een waardevol aanbod voor elke klassieke autoliefhebber.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Phone/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

Grijp deze unieke kans om een zeldzame 1947 Dodge D24 te bezitten en deze prachtige klassieker weer tot leven te brengen.

€ 6000