Continental Cars logo

Edsel - Edsel Edselero 1958 - 289
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Ben je op zoek naar een uniek restauratieproject?

Dan is deze 1958 Ford Edselero iets voor jou. Dit onafgewerkte project, uitgerust met een 289 motor en een 5-versnellingsbak, biedt volop mogelijkheden voor aanpassing en restauratie. Voor €6.750 heb je de kans om een stukje autogeschiedenis te bezitten en je visie tot leven te brengen.

Geschiedenis en Kenmerken


De Ford Edselero uit 1958 is een opvallend model dat de kenmerkende stijl van de late jaren '50 belichaamt. Edsel, een merk van Ford, was bekend om zijn gedurfde ontwerpen en innovatieve benaderingen. De Edselero, met zijn unieke mix van kenmerken, is een perfect voorbeeld van de visie en het karakter van die tijd. Met een krachtige 289 motor en een 5-versnellingsbak biedt deze auto zowel stijl als prestaties.

Restauratiepotentieel


Dit project is ideaal voor liefhebbers die een auto volledig naar eigen smaak willen restaureren. De solide basis met een complete motor en transmissie maakt het een veelbelovend project. Hoewel de auto onafgewerkt is, biedt hij de perfecte gelegenheid om een klassieker op te bouwen en aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. De combinatie van historische waarde en aanpassingsmogelijkheden maakt dit een uniek aanbod.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Phone/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om een unieke 1958 Ford Edselero te bezitten en je restauratievisie werkelijkheid te laten worden.

€ 6750