Continental Cars logo

Edsel - Sedan Delivery Villager 1958
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Deze 1958 Edsel Sedan Delivery Villager biedt een unieke kans voor restauratieliefhebbers.

Dit onafgewerkte project met een Amerikaanse zelfbouwachtergrond komt voor €4.500 en wordt geleverd met een complete motor, transmissie en Amerikaanse titelpapieren.

Geschiedenis en Kenmerken


De Edsel Sedan Delivery Villager uit 1958 is een zeldzaam en onderscheidend model, bekend om zijn opvallende ontwerp en historische waarde. Edsel, een merk van Ford, stond bekend om zijn innovatieve en soms controversiële stijl. Dit specifieke model, met zijn unieke voorgrille en karakteristieke lijnen, belichaamt de gedurfde ontwerpelementen van de late jaren '50.

Restauratiepotentieel


Deze Edsel biedt een geweldige basis voor een restauratieproject. Ondanks dat het een onafgewerkt project is, wordt het geleverd met een complete motor en transmissie, waardoor een groot deel van het technische werk al aanwezig is. De meegeleverde Amerikaanse titelpapieren maken het import- en registratieproces eenvoudiger. Met zijn unieke stijl en solide basis is deze auto perfect voor degenen die een klassieker willen herstellen en aanpassen.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Phone/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

Pak deze kans om een zeldzame 1958 Edsel Sedan Delivery Villager te bezitten en breng dit bijzondere voertuig weer tot leven.

€ 4500