Continental Cars logo

Edsel - Villager 1960 - Slechts 271 Geproduceerd! Unieke Kans
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Een unieke kans om eigenaar te worden van een zeldzame 1960 Edsel Villager, een van slechts 271 geproduceerde exemplaren.

Deze bijzondere auto heeft een gave carrosserie, maar wordt geleverd zonder motor, transmissie of interieur. De Amerikaanse titelpapieren worden meegeleverd, waardoor de registratie eenvoudiger wordt.

Geschiedenis en Kenmerken


De Edsel Villager uit 1960 is een iconisch en exclusief model, geproduceerd in beperkte aantallen. De Edsel, een merk van Ford, stond bekend om zijn innovatieve ontwerp en unieke stijlelementen, die nog steeds gewaardeerd worden door autoliefhebbers en verzamelaars. Dit model, met zijn karakteristieke achterkant en opvallende staartvinnen, is een uitstekende representatie van de late jaren '50 en vroege jaren '60 autodesign.

Restauratiepotentieel


Deze Edsel Villager biedt een uitstekende basis voor een restauratieproject. Ondanks dat de motor, transmissie en interieur ontbreken, is de carrosserie in goede staat. Dit geeft restauratieliefhebbers de mogelijkheid om hun eigen stempel te drukken op de wederopbouw van deze unieke klassieker. De meegeleverde Amerikaanse titelpapieren maken het import- en registratieproces soepeler, zodat je snel aan de slag kunt met dit project.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Phone/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

Mis deze kans niet om een zeldzaam en bijzonder stukje autogeschiedenis in bezit te krijgen en deze 1960 Edsel Villager nieuw leven in te blazen.

€ 7950