Continental Cars logo

Ford - 1947 Hauler/Ramp Truck
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Ontdek deze bijzondere 1947 Ford Hauler/Oprijwagen, een uniek voertuig met een automatische transmissie.

Voor €12.500 krijg je een compleet afbouwproject dat klaar is voor aanpassingen en de laatste details. Het voertuig wordt geleverd zonder kenteken, maar met Amerikaanse titelpapieren en beschikt over een krachtige Chevrolet 350 motor.

Geschiedenis en Kenmerken


De 1947 Ford Hauler is een iconisch model dat bekend staat om zijn robuuste ontwerp en veelzijdigheid. Deze oprijwagen werd oorspronkelijk gebruikt voor het vervoer van voertuigen en zware ladingen. De toevoeging van een Chevrolet 350 motor geeft dit klassieke voertuig extra kracht en betrouwbaarheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel restauratie als praktische toepassingen.

Restauratiepotentieel


Dit voertuig biedt een uitstekende basis voor diegenen die houden van restauratieprojecten. Met de automatische transmissie en de krachtige motor is de technische basis al gelegd. Het ontbreken van een kenteken wordt gecompenseerd door de meegeleverde Amerikaanse titelpapieren, wat het import- en registratieproces vergemakkelijkt. Dit project is ideaal voor aanpassingen en personalisaties, waardoor je de kans hebt om een echt uniek voertuig te creëren.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Phone/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

Grijp deze kans om een uniek stukje autogeschiedenis in handen te krijgen en maak deze 1947 Ford Hauler helemaal naar jouw wensen.

€ 12 500