Continental Cars logo

Ford - Courier 1960 2 door
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Dit is je kans om een unieke 1960 Ford Courier te bezitten, een 2-deurs model met een 6-cilinder motor dat wacht op restauratie.

Voor €6.750 wordt deze projectauto geleverd met een complete transmissie en een gaaf/hard carrosserie, wat het een fantastische kans maakt voor liefhebbers van klassieke auto's.

Geschiedenis en Kenmerken


De Ford Courier, geïntroduceerd in de jaren 1950, was ontworpen als een veelzijdig bezorgvoertuig. Het robuuste ontwerp en de betrouwbare prestaties maakten het populair bij zowel bedrijven als particulieren. Het model van 1960 zet deze traditie voort en biedt een combinatie van functionaliteit en vintage charme die moeilijk te vinden is in moderne voertuigen.

Restauratiepotentieel


Deze bijzondere Ford Courier is een ideaal project voor degenen die graag klassieke auto's nieuw leven inblazen. Hij wordt geleverd met een complete transmissie en een harde, intacte carrosserie, wat een uitstekende basis biedt voor een gedetailleerde restauratie. Of je nu van plan bent om het voertuig in zijn oorspronkelijke staat te herstellen of het naar eigen smaak aan te passen, deze auto biedt eindeloze mogelijkheden.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Phone/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

Laat deze kans niet voorbijgaan om een opmerkelijk stuk autogeschiedenis te bezitten. Grijp de mogelijkheid om deze klassieke 1960 Ford Courier te restaureren en ervan te genieten.

€ 6750