Continental Cars logo

Ford - Sedan Delivery 1956
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Maak kennis met deze unieke 1956 Ford Sedan Delivery, een uitstekende projectauto die klaar is voor een grondige restauratie.

Deze auto is beschikbaar voor slechts €3.950 en biedt een solide basis voor de liefhebbers van klassieke auto's die hun eigen meesterwerk willen creëren.

Geschiedenis en Kenmerken


De Ford Sedan Delivery uit 1956 is een iconisch model dat bekend staat om zijn robuuste ontwerp en veelzijdigheid. Oorspronkelijk ontworpen voor het leveren van goederen, heeft dit model door de jaren heen een speciale plaats veroverd in de harten van klassieke autoliefhebbers. Het combineert de praktische functionaliteit van een bestelwagen met de stijlvolle uitstraling van een sedan uit de jaren vijftig.

Restauratiepotentieel


Deze bijzondere Ford Sedan Delivery wordt geleverd zonder motor, transmissie en voorstoelen/bank, wat een geweldige kans biedt voor diegenen die de uitdaging van een volledige restauratie willen aangaan. Beide bumpers zijn inbegrepen, en de auto wordt geleverd met Amerikaanse titelpapieren, wat het importproces vergemakkelijkt. De carrosserie is compleet, wat een uitstekende basis biedt voor een gedetailleerde restauratie.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Phone/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

Laat deze klassieke Ford Sedan Delivery niet aan je voorbijgaan en grijp de kans om een stukje autogeschiedenis nieuw leven in te blazen.

€ 3950