Continental Cars logo

Ford Edsel - Cabriolet Recreation 1960
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Zie hier de 1960 Ford Edsel Cabriolet Recreation, een restauratieproject dat klaar is om nieuw leven ingeblazen te worden.

Voor €11.500 krijg je een auto met een complete motor en transmissie, samen met een overvloed aan nieuwe onderdelen. Amerikaanse titelpapieren zijn ook inbegrepen. Mis deze kans niet om een uniek stukje autogeschiedenis te bezitten.

Geschiedenis en Kenmerken


De Ford Edsel, oorspronkelijk gelanceerd in de late jaren 1950, is een iconisch model dat bekend staat om zijn unieke stijl en ontwerp. De cabrioletversie van 1960 biedt een combinatie van openlucht rijplezier en klassieke schoonheid. Hoewel de originele Edsel Cabriolets zeldzaam zijn, biedt deze recreatie een fantastische kans om te genieten van de stijl en charme van de originele modellen.

Specificaties


Deze restauratieprojectauto wordt geleverd met een complete motor en transmissie, waardoor het een solide basis is voor restauratie. Naast de motor en transmissie bevat het project een overvloed aan nieuwe onderdelen, die het restauratieproces aanzienlijk zullen vergemakkelijken. Met de bijgeleverde Amerikaanse titelpapieren is registratie eenvoudig. Geprijsd op €11.500, is deze Ford Edsel Cabriolet Recreation een geweldige kans voor liefhebbers van klassieke auto's.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Telefoon/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

Grijp deze kans om een prachtig stuk autogeschiedenis te restaureren en te genieten van de unieke charme van de 1960 Ford Edsel Cabriolet Recreation!

€ 11 500