Continental Cars logo

Ford - Mainline 1952 2-door business coupe
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Ontdek de Ford Mainline 1952, een tweedoor business coupé die perfect is voor een restauratieproject.

Deze auto heeft carrosseriewerk nodig en wordt geleverd met een solide donorauto om de restauratie te voltooien. Voor €5.500 wordt het geleverd zonder motor maar met Amerikaanse titelpapieren.

Geschiedenis en Kenmerken


De Ford Mainline, geproduceerd in de vroege jaren 1950, stond bekend om zijn eenvoud en duurzaamheid, en was populair bij zakenmensen en wagenparkbeheerders. Het model van 1952, met zijn strakke lijnen en stevige constructie, vertegenwoordigt een belangrijk tijdperk in de Amerikaanse autogeschiedenis. Deze specifieke Mainline, een business coupé, biedt een geweldige basis voor restauratie-enthousiastelingen om de auto terug te brengen naar zijn oorspronkelijke glorie.

Specificaties


Deze projectauto wordt geleverd zonder motor, maar met een solide donorauto om het restauratieproces te ondersteunen. Het carrosseriewerk vereist aandacht, wat het een ideaal project maakt voor liefhebbers van klassieke auto's. Met de bijgeleverde Amerikaanse titelpapieren is registratie eenvoudig. Geprijsd op €5.500, is deze Ford Mainline een uitstekende kans voor klassieke autoliefhebbers.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Telefoon/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

Breng deze klassieker weer tot leven en geniet van de charme van de jaren 50 met de Ford Mainline 1952, door hem te restaureren tot een prachtig stukje autogeschiedenis!

€ 5500