Continental Cars logo

Ford - Ranchwagon 1954
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Ford Ranchwagon 1954, een complete auto met motor en transmissie.

Deze auto heeft lange tijd stilgestaan, wat een restauratiemogelijkheid biedt voor liefhebbers. Verkocht met Amerikaanse titelpapieren voor €5.500, het is een project dat klaar staat om nieuw leven ingeblazen te worden en terug te keren naar zijn oude glorie.

Geschiedenis en Kenmerken


De Ford Ranchwagon, geïntroduceerd in de vroege jaren 1950, was een populaire keuze voor gezinnen en avonturiers vanwege zijn ruime ontwerp en veelzijdigheid. Het model van 1954 heeft klassieke lijnen en een robuuste structuur, en vertegenwoordigt een belangrijk tijdperk in de Amerikaanse autogeschiedenis. Dit specifieke exemplaar is compleet, wat het een uitstekende kandidaat maakt voor restauratie.

Specificaties


Deze projectauto wordt geleverd met een complete motor en transmissie, en hoewel het al een tijdje stil heeft gestaan, biedt dit een solide basis voor een restauratieproject. Met de Amerikaanse titelpapieren erbij, is registratie eenvoudig. Voor €5.500 is deze Ranchwagon een geweldige kans voor klassieke autoliefhebbers om een stukje geschiedenis nieuw leven in te blazen.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Telefoon/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

Geef deze klassieker een tweede leven en ervaar de unieke charme van de 1954 Ford Ranchwagon, door hem om te toveren tot een schitterend stuk autogeschiedenis!

€ 5500