Continental Cars logo

Ford - Ford Ranchwagon 1954 Glass Roof
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Dit is je kans om de 1954 Ford Ranchwagon te bezitten, een projectauto met een complete motor en transmissie.

Deze wagen komt met extra onderdelen en Amerikaanse titelpapieren. Hoewel de carrosserie wat aandacht nodig heeft, biedt deze auto met een uniek glazen dak en een compleet interieur, inclusief de voorbank, een geweldige basis voor restauratie. Prijs: €4.750.

Geschiedenis en Kenmerken


De Ford Ranchwagon, geïntroduceerd in de vroege jaren 1950, werd een populaire keuze voor gezinnen en avonturiers vanwege zijn ruime ontwerp en veelzijdigheid. Het model van 1954 heeft klassieke lijnen en een robuuste structuur, en vertegenwoordigt een belangrijk tijdperk in de Amerikaanse autogeschiedenis. Dit specifieke exemplaar heeft een uniek glazen dak, wat een bijzondere uitstraling geeft aan deze vintage auto.

Specificaties


Deze projectauto is uitgerust met een complete motor en transmissie, wat het een solide basis maakt voor een restauratieproject. Het interieur is volledig intact, met de originele voorbank die bijdraagt aan de authenticiteit. Daarnaast wordt de auto geleverd met extra onderdelen, wat het restauratieproces vergemakkelijkt. Voor €4.750 is deze Ranchwagon een uitstekende kans voor liefhebbers van klassieke auto's om een stukje geschiedenis nieuw leven in te blazen.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Telefoon/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

Geef deze klassieker een tweede leven en geniet van de unieke kenmerken van de 1954 Ford Ranchwagon door hem om te toveren tot een schitterend stuk autogeschiedenis!
€ 4750