Continental Cars logo

Ford - Ford Ranchwagon 1960 Project
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Ontdek de Ford Ranchwagon 1960 in het groen, een projectauto die wacht op restauratie. Deze klassieke stationwagen is compleet, hoewel de motor is vastgelopen. Voor €5.750 krijg je een auto met de bekende Y-blok motor en Amerikaanse titelpapieren, klaar voor een nieuwe levensfase.

Geschiedenis en Kenmerken


De Ford Ranchwagon, geproduceerd in de jaren 1950 en 1960, was een veelzijdige en ruime stationwagen, geliefd bij gezinnen en avonturiers. Het model van 1960, met zijn kenmerkende lijnen en robuuste ontwerp, staat symbool voor de Amerikaanse autogeschiedenis en biedt een authentieke rijervaring. Dit groene exemplaar is volledig, op de vastgelopen motor na, wat het een ideaal restauratieproject maakt.

Specificaties


Deze Ranchwagon wordt geleverd met de originele Y-blok motor, bekend om zijn betrouwbaarheid en prestaties in die tijd. Met Amerikaanse titelpapieren biedt deze auto een solide basis voor restauratie en registratie. De prijs van €5.750 maakt het een betaalbare optie voor liefhebbers van klassieke auto's die een uniek project willen beginnen.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Telefoon/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

Breng deze klassieker weer tot leven en geniet van de charme van de jaren 60 in een compleet nieuwe stijl!

€ 5750