Continental Cars logo

Ford - Ranchwagon 1960 4-door
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Ontdek de Ford Ranchwagon 1960, een klassieke vierdeurs stationwagen die wacht op een nieuwe eigenaar voor een restauratie- of aanpassingsproject. Deze bijzondere auto, uitgevoerd in wit, biedt een perfecte basis voor liefhebbers van vintage voertuigen.

Geschiedenis en Kenmerken


De Ford Ranchwagon werd in de jaren 1950 en 1960 geproduceerd als een veelzijdige en ruime stationwagen, ontworpen voor gezinnen en avonturiers. Het model van 1960, met zijn kenmerkende lijnen en robuuste ontwerp, staat symbool voor de Amerikaanse autogeschiedenis en biedt een authentieke rijervaring. Dit specifieke exemplaar is compleet met een motor en transmissie, wat het een uitstekende kandidaat maakt voor een volledige restauratie.

Specificaties


Dit voertuig komt met een nieuwe voorruit, wat al een stap vooruit is in het restauratieproces. De Ford Ranchwagon 1960 is niet alleen een stuk autogeschiedenis, maar ook een canvas voor creatieve aanpassingen en persoonlijke stijl. Met een prijs van €6.750 biedt deze auto een betaalbare start voor een uniek project.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Telefoon/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

Breng deze klassieker weer tot leven en ervaar de charme van de jaren 60 op een geheel nieuwe manier!

€ 6750