Continental Cars logo

Hudson - Hollywood Wasp coupe 1955
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Unieke kans voor restauratie: 1955 Hudson Hollywood Wasp Coupé

Voor de klassieke autoliefhebber met oog voor zeldzaamheid bieden wij een bijzondere kans: een 1955 Hudson Hollywood Wasp Coupé. Dit gedemonteerde maar complete voertuig, één van slechts 800 ooit gebouwd, is nu beschikbaar voor €2.250.

Geschiedenis en Kenmerken


De Hudson Hollywood Wasp werd gelanceerd in de vroege jaren '50 en staat bekend om zijn stijlvolle ontwerp en indrukwekkende prestaties. Deze zeldzame coupé is uitgerust met een continental kit en een 6-cilinder dubbele-carburateur flathead motor, een combinatie die zowel krachtig als uniek is.

Specificaties


Hoewel gedemonteerd, is deze Hudson Hollywood Wasp compleet en biedt het een uitstekende basis voor restauratie. De auto wordt geleverd met alle benodigde titel- en importpapieren, wat de legaliteit en authenticiteit van dit unieke voertuig garandeert. Dit is een uitzonderlijke kans om een zeldzaam en iconisch model uit de Amerikaanse autogeschiedenis te herstellen.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Phone/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

€ 2250