Continental Cars logo

Mercury - Commuter Wagon 1960
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
1960 Mercury Commuter Wagon

Voor de echte restauratieliefhebbers hebben we een bijzondere aanbieding: een 1960 Mercury Commuter Wagon. Deze 4-deurs hardtop biedt een solide basis voor een prachtig restauratieproject en is beschikbaar voor €8.750.

Geschiedenis en Kenmerken


De Mercury Commuter werd geïntroduceerd in 1957 en stond bekend om zijn ruime ontwerp en krachtige prestaties. De 1960 versie is een klassiek voorbeeld van de Amerikaanse stationwagon uit die tijd, met zijn kenmerkende stijl en ruime interieur. Dit model biedt een unieke kans om een iconisch voertuig uit de jaren '60 te restaureren en nieuw leven in te blazen.

Specificaties


Afgezien van de dorpels is de carrosserie van deze Mercury Commuter Wagon solide. De motor is compleet, maar het interieur verkeert in slechte staat en vereist uitgebreide renovatie. Bij de verkoop zijn nieuwe dorpels en achterlichtglazen inbegrepen, wat de restauratie een stap dichterbij brengt. Dit voertuig wordt geleverd met alle benodigde titel- en importpapieren.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Phone/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

€ 8750