Continental Cars logo

Nash - Rambler 1954 - een complete 2-deurs
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Een uitstekend restauratieproject: 1954 Nash Rambler 2-Deurs

Bent u op zoek naar een klassiek restauratieproject met potentieel? Deze 1954 Nash Rambler is een perfecte keuze! Dit complete 2-deurs model is geprijsd op slechts €4.250 en biedt een solide basis voor een prachtige restauratie.

Geschiedenis en Kenmerken


De Nash Rambler, geïntroduceerd in 1950, was een van de eerste compacte auto's van de Verenigde Staten. Het model werd geprezen om zijn innovatieve ontwerp en zuinigheid. De 1954 versie staat bekend om zijn stijlvolle en robuuste constructie, wat het een geliefd verzamelobject maakt voor klassieke autoliefhebbers.

Specificaties


Deze auto vereist uitgebreid carrosseriewerk en heeft wat kleine schade aan de achterkant. Desondanks wordt hij geleverd met een complete motor en transmissie, evenals een compleet interieur. Hoewel er veel plamuur aanwezig is, biedt dit voertuig een solide basis voor restauratie. Bovendien wordt het verkocht met Amerikaanse titel- en importpapieren, wat de legaliteit en documentatie van de auto garandeert.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Phone/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

€ 4250