Continental Cars logo

Rambler - American 1960 2-door
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
1960 Rambler American 2-Deurs Restauratieproject

Bent u een liefhebber van klassieke auto's en op zoek naar een uitdagend restauratieproject? Dan is deze 1960 Rambler American precies wat u zoekt! Deze witte 2-deurs schoonheid biedt een geweldige basis voor een prachtige restauratie en is nu beschikbaar voor slechts €4.250.

Geschiedenis en Kenmerken


De Rambler American, geïntroduceerd in 1958, was een van de eerste compacte auto's van de naoorlogse Amerikaanse automarkt. Het model stond bekend om zijn betrouwbaarheid en zuinigheid, wat het een populaire keuze maakte bij consumenten. Deze 1960 versie biedt een authentieke blik in de Amerikaanse autogeschiedenis en is een perfect project voor degenen die een stukje verleden willen herstellen en bewaren.

Specificaties


Dit restauratieproject wordt geleverd met alle benodigde titel- en importpapieren, waardoor het een ideale keuze is voor liefhebbers die op zoek zijn naar een legitiem en gedocumenteerd voertuig. De auto heeft nog de originele lak en biedt een solide basis voor restauratie. Dit is een unieke kans om een iconisch stuk van de Amerikaanse auto-industrie nieuw leven in te blazen.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Phone/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

€ 4250