Continental Cars logo

Rambler - 2-door station American 1959
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Deze auto, een Rambler 2-deurs station uit 1959, is nu beschikbaar bij Continental Cars voor €5.500.

Dit restauratieproject biedt een geweldige kans voor autoliefhebbers om een stukje geschiedenis nieuw leven in te blazen. De auto wordt geleverd zonder motor en transmissie, maar bevat vele extra onderdelen zoals bumpers en sierlijsten. Verkocht met Amerikaanse titel- en importpapieren.

Geschiedenis en Kenmerken


De Rambler, geïntroduceerd door de American Motors Corporation (AMC), was een populaire keuze in de jaren 50 en 60 vanwege zijn betrouwbare prestaties en compacte ontwerp. De 1959 Rambler American stationwagen is een bijzonder model dankzij zijn unieke twee-deurs ontwerp, wat het een verzamelobject maakt voor liefhebbers van klassieke auto's. Dit model staat bekend om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid, ideaal voor gezinnen en avonturiers in die tijd.

Specificaties


Deze specifieke Rambler wordt aangeboden als een restauratieproject, perfect voor degenen die houden van het herstellen van klassieke voertuigen. Hoewel de motor en transmissie ontbreken, wordt de auto geleverd met vele extra onderdelen, waaronder bumpers en sierlijsten, die essentieel zijn voor de restauratie.

Neem contact op met ons - Email: info@continentalcars.nl - Phone/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

€ 5750