Continental Cars logo

Studebaker - Conestoga 1954
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Unieke 1954 Studebaker Conestoga met Gechoppte Carrosserie en Luchtvering

Bent u een liefhebber van klassieke auto's en restauratieprojecten? Bij Continental Cars bieden we een unieke kans: een 1954 Studebaker Conestoga met een gechoppte carrosserie en een luchtveringssysteem. Deze projectauto is perfect voor diegenen die een klassieker willen restaureren naar hun eigen visie.

Geschiedenis en Kenmerken


De Studebaker Conestoga werd in de jaren 50 geïntroduceerd als een stationwagen die zowel stijlvol als praktisch was. Studebaker, bekend om zijn innovatieve ontwerpen en kwalitatieve voertuigen, maakte met de Conestoga een model dat geliefd is bij verzamelaars. Dit specifieke model uit 1954 heeft een unieke gechoppte carrosserie, wat zorgt voor een lager en gestroomlijnder uiterlijk.

Specificaties


- Bouwjaar: 1954
- Carrosserie: Gechopt, stationwagen
- Luchtveringssysteem: Ja
- Motor: Geen motor inbegrepen
- Transmissie: Geen transmissie inbegrepen
- Prijs: €5.500

Deze projectauto biedt een geweldige basis voor een restauratie. De luchtvering en gechopte carrosserie maken het een uniek voertuig dat klaar is om opnieuw tot leven te worden gebracht.

Bent u geïnteresseerd in deze bijzondere Studebaker Conestoga? Neem dan contact op met Albert Braaksma voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

- Albert Braaksma
- Email: info@continentalcars.nl
- Telefoon/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

€ 5500