Continental Cars logo

Studebaker - Lark V8 1959
Auto afbeelding
Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding Kleine auto afbeelding
Onvoltooid Project: Studebaker Lark V8 1959 met 472 Cadillac Motor - Slechts €5.500

Bij Continental Cars bieden we een uniek project aan voor de echte autoliefhebber: een Studebaker Lark V8 uit 1959, uitgerust met een indrukwekkende 472 Cadillac motor. Dit onvoltooide project biedt een uitstekende basis voor een ambitieuze restauratie of custom build.

Geschiedenis van de Studebaker Lark


De Studebaker Lark werd geïntroduceerd in 1959 als een compacte auto die de Amerikaanse markt moest veroveren. Studebaker, een merk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1852, stond bekend om zijn innovatieve ontwerpen en betrouwbare voertuigen. De Lark was een antwoord op de groeiende vraag naar kleinere, zuinigere auto's in de late jaren '50.

Details van de Auto:


- Bouwjaar: 1959
- Motor: 472 Cadillac V8
- Conditie: Onvoltooid project
- Carrosserie: Uitstekende staat
- Voorruit: Beschadigd
- Prijs: €5.500

Deze Studebaker Lark heeft een stevige en goed onderhouden carrosserie, wat een solide basis biedt voor verdere afwerking. De krachtige 472 Cadillac motor is een indrukwekkende upgrade die zorgt voor ongekende prestaties. Hoewel de voorruit beschadigd is, wordt de auto verkocht als een compleet project, klaar om omgetoverd te worden tot een meesterwerk.

Mis deze kans niet om een uniek projectauto in handen te krijgen die niet alleen een stukje geschiedenis vertegenwoordigt, maar ook een potentieel krachtige en opvallende klassieker kan worden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen:


- Albert Braaksma
- E-mail: info@continentalcars.nl
- Telefoon/WhatsApp/SMS: +31 6 54332525

Voeg deze bijzondere Studebaker Lark V8 met een krachtige Cadillac motor toe aan uw verzameling en begin aan uw volgende restauratieavontuur!

€ 5500